Kemon Bellessere Oil

Bellessere Oil

Kemon Bellessere Oil er beregnet på alle hårtyper. Produktet er en kombinasjon av noen naturlige oljer som regenererer og gir næring til håret. Produktet har en lett konsistens, tynger ikke ned håret eller får det til å klumpe seg sammen.

Pumpen som følger med produktet gjør påføringen enklere og gjør hverdagspleie av håret hyggelig og enkel.

Egenskaper. Kemon Bellessere Oil anbefales for alle hårtyper uansett frisyre, lengde, form eller porøsitetsnivå for håret, eller typen hodebunn. Den ble utformet for å bringe frem hårets naturlige skjønnhet. Produktet forhindrer at håret blir krusete og statisk. I tillegg gir den fuktighet og næring. Produktet gir også glans og glatthet. Det gjør håret mykt å ta på. Når den påføres i fuktig hår, hjelper oljen med børsting og forhindrer floker. Videre har Kemon Bellessere Oil en lett formel som ikke tar fra håret det naturlige volumet, får det ikke til å klumpe seg og etterlater seg ikke noen fet hodebunn. Sist men ikke minst har produktet lindrende og beskyttende egenskaper, og kan derfor hjelpe med å behandle hår- og hodebunnslidelser.

Sammensetning. Kemon Bellessere Oil inneholder to dyrebare ingredienser: arganolje og linfrøolje. Den første ingrediensen er rik på vitamin E og Omega 6-syrer, noe som gjør at produktet er bra for å gi næring til håret og gjenoppbygge det, siden det tar vare på hodebunnen. Linfrøolje har fuktighetsgivende, beskyttende og hårelastiserende virkning. Videre gir den glød og glatthet til håret. Både arganolje og linfrøolje hjelper med å eliminere mindre hodebunnslidelser og problemer med fett hår.

Påføring. Før påføring av produktet må det ristes. Kemon Bellessere Oil kan brukes hver dag eller bare som et tilleggsprodukt som forsterker den vanlige regenererende behandlingen av håret. To pumper fra dispenseren er nok til å dekke håret med oljen. Men først må oljen varmes opp i håndflatene, før den påføres i håret fra midtlengden og ned til tuppene.

Innpakning. Kemon Bellessere Oil kommer i en flaske med pumpe. Pakken lagreer 125 ml med produktet, noe som dekker rikelig med påføringer.

Duft og farge. Kemon Bellessere Oil har en frisk og energisk duft som blir værende i håret hele dagen. Produktet har en lysegul farge.

Kommentarfeltet er stengt, men trackbacks og pingbacks er mulig.