Goldwell Elixir Versatile Oil Treatment

Goldwell Elixir

Goldwell Elixir Versatile Oil Treatment anbefales for alle hårtyper, fra normalt til tørt og skadet og helt til matt, krusete og bleket hår. Hovedfordelen er evnen til å regenerere skadet og svekket hår.

Takket være de naturlige ingrediensene gir produktet kompleks gjenopplivning av hårets tilstand, samt beskyttelse mot skadelig mekanisk påvirkning.

Egenskaper. Som tidligere nevnt har Goldwell Elixir Versatile Oil Treatment regenererende virkning. Den gjenoppbygger hår som er skadet på grunn av hypping farging, varmestyling eller påføring av upassende produkter. Videre pleier den hår som mangler glans og som er krusete, uregjerlig og vanskelig å håndtere. I tillegg har produktet fuktighetsgivende, utglattende og styrkende virkning. Goldwell Elixir Versatile Oil Treatment er i stand til å låse inn fuktighet i en slik mengde som kreves for at håret skal vokse riktig. Etter påføring av oljen blir hårstråene glatte og myke å ta på, får mer intensiv glans, og får næring og styrke. Videre forbedrer produktet børstingen av håret samt at det beskytter håret mot mekanisk skade fra for eksempel dårlig børsting. Det er også viktig å nevne at oljen ikke får håret til å klumpe seg sammen. I stedet absorberes den med en gang.

Sammensetning. Goldwell Elixir Versatile Oil Treatment inneholder ingredienser som tar vare på hår og hodebunn. Disse er arganolje og tamanuolje. Arganolje er en naturlig antioksidant som forsinker hårets aldringsprosesser og beskytter håret mot virkningen fra aggressive ytre faktorer. Videre inneholder den vitamin E og umettede fettsyrer. Når det gjelder Tamanuolje, aksellererer den gjenoppbyggingsprosessene i skadet hår og hjelper med å bekjempe forskjellige hudlidelser, inkludert flass.

Påføring. Goldwell Elixir Versatile Oil Treatment kan påføres på to måter. Hvis den tas i fuktig hår, gir den glans og glatthet. Videre beskytter den håret mot skade og gjør børsting lettere. Når den påføres i tørt hår, gir produktet håret glans og temmer uhåndterlig hår. Mengden dosering må gå hånd i hånd med lengden, typen og skadenivået til håret. Den må også matche typen hodebunn. I de fleste tilfeller er det nok med to eller tre pumper for en enkelt påføring.

Innpakning. Goldwell Elixir Versatile Oil Treatment kommer i en flaske på 100 ml. Pakken har en pumpe som gjør påføringen rask og enkel.

Duft og farge. Goldwell Elixir Versatile Oil Treatment har en behagelig duft, noe som gjør at håret dekkes av aromaen hele dagen. Produktet er gjennomsiktig, noe som betyr at det ikke misfarger hodebunn eller klær.

Kommentarfeltet er stengt, men trackbacks og pingbacks er mulig.