Redken Diamond Oil

Redken Diamond Oil

Redken Diamond Oil anbefales for skadet og superskadet hår, hår som mangler glans. Takket være de naturlige ingrediensene virker produktet effektivt når det gjelder å gi næring samt å ta vare på både hår og hodebunn. Dråpedispenseren gjør hver påføring lettere og den lette konsistensen gjør at produktet absorberes raskere.

Disse to kjennetegnene resulterer i at man får nesten umiddelbare resultater.

Egenskaper. Redken Diamond Oil har regenererende og fuktighetsgivende virkning. I tillegg gir produktet styrke, glans og glatter ut håret. Den kan påføres under varmestyling siden den motvirker dehydrering, keratintap og det generelle forfallet av håret. Videre kan produktet også være nyttig for å style selv de mest sofistikerte og kompliserte frisyrene. I tillegg forhindrer produktet statisk elektrisitet og krusethet samt beskytter mot skadevirkningene fra lave temperaturer og solstråling. Påført direkte i hårtuppene skaper den et skjermende belegg som motvirker flisete tupper og dehydrering. Takket være jevnlig påføring ser håret sunnere, vakrere og sterkere ut.

Sammensetning. Redken Diamond Oil inneholder ingen silikoner eller andre kunstige ingredienser. Sammensetningen er laget av bare naturlige stoffer – ferskenolje, Camelina sativa-olje og persilleolje. Den første oljen trenger dypt gjennom alle hårlagene, og gir glans og regenerering. Camelina sativa-olje har hårglattende og mykgjørende virkning. Den siste oljen (persille) gir håret glans siden den tar vare på den perifere strukturen til håret. Alle de ovennevnte ingrediensene tar vare på hodebunnen og hårrøttene også.

Påføring. Det er nok med bare to eller tre dråper for å ta vare på hele håret. Produktet må varmes opp i håndflatene. På denne måten blir oljen mer flytende, noe som hjelper påføringen. Videre, på denne måten, absorberes oljen raskere. Produktet er ment å påføres fra midtlengden og nedover til tuppene. Faktisk kan Redken Diamond Oil blandes med en hårmaske bare for å forsterke den regenerative prosessen. Det anbefales også å bruke oljen sammen med sjampo for å rense hodebunnen mer effektivt. Videre, hvis den påføres i fuktig hår, gjør den det lettere å få ut floker og føne håret, og når den påføres i tørt hår gir den glans og glatthet mens den motvirker krusete hår og statisk elektrisitet.

Innpakning. Redken Diamond Oil kommer i en flaske på 100 ml som er formet som en diamant. Flasken har en dropper som hjelper i påføringen.

Duft og farge. Redken Diamond Oil er gjennomsiktig. Den inneholder gylne partikler som gjør håret glødende samt at de gir delikat glans. Produktet inneholder en behagelig duft som blir forholdsvis lenge i håret.

Kommentarfeltet er stengt, men trackbacks og pingbacks er mulig.