Moroccanoil Light Oil Treatment

Moroccanoil Light Oil Treatment

Moroccanoil® Light Oil Treatment er utformet for alle hårtyper, spesielt lysnet hår. Den har nærende egenskaper og kan brukes til styling av frisyrer. Videre inneholder den naturlige ingredienser som i tillegg tar vare på hårets og hodebunnens tilstand.

Når det gjelder konsistens, egenskaper og påføringsmetode ligner disse på Moroccan oil – det samsvarer også med de bestemte behovene til håret.

Egenskaper. Moroccanoil® Light Oil Treatment har nærende, glansgivende og regenererende egenskaper. Produktets formel er utformet for å helbrede bleket hår (platinablondt, lyseblondt, askeblondt hår etc.) samt fint og delikat hår. Videre kan oljen brukes for å style og sette håret. Den glatter det perfekt ut og gir glans til håret ved å ta vare på det samtidig. Produktet inneholder ingredienser som beskytter hårrøttene, hodebunnen og håret mot skadevirkningene fra ytre faktorer. Moroccanoil® Light Oil Treatment gjør børsting lettere, mykgjør og forhindrer flisete tupper. I tillegg skaper produktet beskyttelse mot UVA og UVB-stråling.

Sammensetning. Moroccanoil® Light Oil Treatment inneholder blant annet silikoner, vanlig linfrøekstrakt og arganolje. Hensikten til silikonene går ut på å transportere de aktive stoffene dypt inn i hårstrukturen. Linfrøekstrakt gir håret glatthet og glans siden det gir fuktighet og næring. Men den viktigste ingrediensen er arganolje. Den inneholder en svær dose vitamin E, som sørger for beskyttelse mot frie radikaler som forårsaker for tidlig aldring av hårstrukturen. Videre har den regenererende, lindrende og antiseptisk virkning. Den kan hjelpe med å bekjempe flass og dehydrert hår.

Påføring. Moroccanoil® Light Oil Treatment må påføres i lett fuktig hår. Produktet må gnis inn i midtlengden og helt ned i tuppene. Videre kan produktet også påføres i tørt hår. På denne måten gir vi håret glans og beskytter det mot dehydrering og å flise seg. En interessant måte å påføre Moroccanoil® Light Oil Treatment på er å tilsette noen dråper i en hårmaske. En slik blanding gir håret maksimal glatthet og næring.

Innpakning. Håroljen kommer i en flaske på 100 ml som er laget av mørkt glass. Dessverre følger det ikke med noen pumpe eller pipett med flasken, og derfor kan noen bli motløse av måten man får oljen ut av flasken på. På den andre siden kan det kjøpes pumpe separat, noe som kan hjelpe noen mennesker med påføringen.

Duft og farge. Moroccanoil® Light Oil Treatment har en vakker, gyllen farge. Den har en behagelig duft som blir værende lenge i håret.

Kommentarfeltet er stengt, men trackbacks og pingbacks er mulig.