Kerastase Ultime Elixir

Kerastase Ultime Eliksir

Kerastase Ultime Elixir passer for alle hårtyper. Men det anbefales hovedsakelig for tørt og skadet (på grunn av hyppig hårfarging) hår, som ofte eksponeres mot hårstylingprosedyrer. Hovedfordelen er det faktum at produktet håndterer selv svært uregjerlig hår. Takket være de naturlige stoffene i sammensetningen, gir produktet næring og forbedrer tilstanden til håret.

Påføring av Kerastase Ultime Elixir er svært lett og behandlingen gir resultater nesten umiddelbart.

Egenskaper. Kerastase Ultime Elixir hårolje er beregnet på å style kvinnefrisyrer. Den er berømt for å glatte ut og gi håret glans. Den forbedrer hårets tilstand ved å virke på innsiden og utsiden av hårstrukturen. Den styrker hårrøttene også. Takket være dette produktet ser håret ut som om det var sunnere, vakrere og lengre. Den store fordelen ved dette produktet er at det ikke tynger ned håret eller etterlater seg et fett eller klissete belegg. I stedet absorberes det så fort det påføres. Kerastase Ultime Elixir kan temme krusete og statisk hår. Det kan også brukes som et preparat som skjermer håret for virkningene fra solstråling, lave temperaturer og byforurensning.

Sammensetning. Sammensetningen til Kerastase Ultime Elixir inkluderer naturlige oljer. Disse er maisolje, arganolje, pracaxiolje og camelliaolje. Den første oljlen har nærende egenskaper og regenererer hårstrukturen. Arganolje gir beskyttelse mot UV-stråling og skadelige stoffer fra det ytre miljøet. Den tredje oljen, pracaxiolje, støtter hårets motstandskraft og styrker celler og hodebunn. Camelliaolje gir håret glans og får det til å se sunt og vakkert ut.

Påføring. Kerastase Ultime Elixir hårolje kan påføres på tre måter. Hvis den påføres i fuktig hår, før styling, gjør den børsting lettere og forhindrer floker. Hvis den påføres i allerede stylet hår gir den en sunn glans. Den tredje påføringsmetoden kan brukes for typisk hverdagspleie: produktet må påføres i hårlengden.

Innpakning. Håroljen kommer i en flaske på 125 ml med en pumpe. Kerastase Ultime Elixir er svært effektiv siden mengden tillater bruk av produktet i to år, selv ved jevnlig bruk.

Duft og farge. Kerastase Ultime Elixir har en delikat blomsterduft, som parfymerer håret vårt. Denne behagelige duften varer hele dagen i håret. Produktet er gjennomsiktig og misfarger ikke verken klær eller hodebunn.

Kommentarfeltet er stengt, men trackbacks og pingbacks er mulig.