Nanoil Hair Oil

Den beste håroljen - Nanoil

Nanoil hårolje er et eksepsjonelt produkt som vil skjemme bort håret til hver og en av oss. Det er tilgjengelig tre versjoner av produktet, og disse er Nanoil For Low Porosity Hair, Nanoil For Medium Porosity Hair, og Nanoil For High Porosity Hair. Hvert av disse produktene vil ta vare på håret og hodebunnen på en like effektiv måte.

Du vil se at hver enkelt påføring kan gi deg ren nytelse siden resultatene vil bli enestående.

Egenskaper. Virkningen og egenskapene ved produktet varierer i henhold til versjonen olje som matcher en bestemt hårtype. Nanoil for hår med lav porøsitet er nyttig under hårstyling samt daglig hårpleie. I tillegg vil den gi økt volum i frisyren, forhindre fet hodebunn og gjenoppbygge skadde hårtupper. Videre har produktet en lett formel som ikke tynger ned, men som raskt trenger inn i håret uten å få det til å klumpe seg sammen. Den andre versjonen av Nanoil er beregnet på hår med medium porøsitet, og har også universell bruk. Produktet motvirker dehydrering, krusethet og overdrevent hårtap. Den vedlikeholder hodebunnens pH-verdi på riktig nivå, gjenoppretter glans i matt hår og gjør håret lett å børste. Når det gjelder Nanoil for hår med høy porøsitet, forbedrer den tilstanden og utseendet til håret. Den glatter ut hår som er påvirket av statisk elektrisitet og krusethet, gir riktig fuktighet til hodebunnen og gir næring til hårsekkene. Nanoil vil gi skadet hår beskyttelse mot skadelige ytre faktorer.

Sammensetning. Kort sagt avhenger det av Nanoil-versjonen. For å demonstrere inneholder Nanoil for hår med lav porøsitet følgende ingredienser: sibirsk furuolje, kokosolje, arganolje, lakserolje, sheasmør, maracujaolje, babassuolje, monoiolje, cupuacuolje. Vi kan også finne Kerastim, Baicapil, vitamin A og E, pantheon og UV-filter. Når det gjelder Nanoil for hår med medium porøsitet, er denne laget av macadamiaolje, arganolje, marulaolje, jojobaolje, maracujaolje og kokosolje. Produktet inneholder også silke, UV-filter, vitamin A og E, Kerastim og Baicapil. Oljen beregnet på hår med høy porøsitet inneholder en blanding av mandelolje, arganolje, nattlysolje, avokadoolje, maracujaolje og bomullsfrøolje. I tillegg inneholder produktet pantheon, keratin, lanolin, silke, vitamin A og E, Kerastim, Baicapil og UV-filter.

Påføring. Nanoil hårolje kan tas i håret på flere måter. Påfør produktet før eller etter hårvask, som et individuelt produkt eller kombinert med andre hårpleieprodukter, i hårtuppene eller hodebunnen, noen ganger i uken eller noen ganger om dagen. Velg den beste metoden for deg og nyt resultatene.

Innpakning. Hver av Nanoil-versjonene kommer i en glassflaske med størrelse på 100 ml. Påføringen blir lettere takket være pumpedispenseren. Flasken med oljen er skjult i en pappeske.

Duft og farge. Håroljene fra Nanoil er fargeløse. Duften er behagelig og vil trolig bli lenge i håret.

Kommentarfeltet er stengt, men trackbacks og pingbacks er mulig.