L`Oreal Professionnel, Mythic Oil

Loreal Mythic Oil

Mythic Oil av L`Oreal Professionnel anbefales for enhver hårtype. Takket være vitaminer, fettsyrer og naturlige oljer tar produktet perfekt vare på hår og hodebunn.

Den kan også være nyttig innen hårstyling, for hjemmebehandlinger for å gjenopprette hårtilstanden samt for å pleie flisete tupper.

Egenskaper. L`Oreal Professionnel, Mythic Oil tar vare på alle hårtyper, men anbefales mest for svekket hår som faller ut, samt for å gi fuktighet til tørr hodebunn. Videre gir produktet glans og glatthet, samt temmer uregjerlig hår. Det er også et godt produkt for å style frisyren og å beskytte håret mens man utsetter det for høye temperaturer (som føning). Videre mykgjør oljen håret og gjør det behagelig å ta på. En annen positiv egenskap ved produktet er at det beskytter håret mot skadevirkningene fra solstråling, lave temperaturer, byforurensning og virkningen til kunstige stoffer som er inkludert i noen hårpleieprodukter.

Sammensetning. Mythic Oil by L`Oreal Professionnel inneholder ingredienser som er svært viktige for hårets gjenoppbyggingsprosesser. Disse stoffene er avokadoolje og druefrøolje. Den første ingrediensen inneholder vitamin A, B1, B2 og D samt Omega 3 og Omega 6. Sammensetningen ligner på den naturlige, beskyttende lipidbarrieren til huden, noe som er grunnen til at det kan ta vare på håret enda mer effektivt. Når det gjelder druefrøolje har denne antioksygenerende og lindrende virkning. I tillegg inneholder oljen silikoner som gjør at de ovennevnte ingrediensene kan gi raskere næring til håret.

Påføring. L`Oreal Professionnel, Mythic Oil kan påføres i fuktig hår. Den må gnis inn i midtlengden av håret og ned i tuppene. Produktet kan også tas i tørt hår for å beskytte hårtuppene, glatte ut håret eller style en frisyre. Oljen er også nyttig for å skjerme håret mot høye temperaturer fra hårstylingredskaper. Hvis produktet kommer inn i øynene må de umiddelbart skylles med vann.

Innpakning. L`Oreal Professionnel, Mythic Oil kommer i en flaske på 100 ml. Pakken slutter med en spraydispenser. Produktet er svært effektivt siden det brukes opp innen to år.

Duft og farge. L`Oreal Professionnel, Mythic Oil kjennetegnes av en behagelig duft som blir værende i håret hele dagen. Produktet er gjennomsiktig og misfarger derfor ikke klær eller hodebunn.

Kommentarfeltet er stengt, men trackbacks og pingbacks er mulig.