Davines Oi Oil

Davines Ol Oil

Davines Oi Oil anbefales for å ta vare på alle hårtyper. Den er et profesjonelt produkt fordi mange erfarne frisører gjerne bruker dette produktet til hårbehandlinger.

Derfor kan ikke produktet kjøpes i vanlige butikker, men bare i butikker som selger varer til frisørsalonger.

Egenskaper. Davines Oi Oil har fuktighetsgivende og glansgivende egenskaper. Takket være jevnlig påføring blir håret mer og mer vakkert, sunt og glansfullt. Videre tar produktet vare på den indre strukturen i håret. Det gir beskyttelse mot frie radikaler, solstråling og andre urenheter fra de ytre omgivelsene. Videre beskytter produktet håret mot dehydrering, skader, flisete tupper og statisk elektrisitet. Hvis den påføres i fuktig hår gjør den føning lettere, beskytter mot varm luft og gjør håret lettere å børste. Den kan brukes som et skjermende preparat på ferier – den kan utruste håret mot virkningen til salt sjøvann.

Sammensetning. Davines Oi Oil inneholder to grunningredienser som tar vare på hodebunn og hår på en kompleks måte. Disse ingrediensene er Roucou-olje og pustende silikoner. Den første ingrediensen, også kjent som annattoolje, tar vare på hårets perifere struktur, har beskyttende virkning og gjør hårstråene mer fleksible. Når det gjelder pustende silikoner skaper de et slags beskyttende belegg rundt hvert eneste hår. De er essensielle for å transportere nærende stoffer til hårrøttene og de indre delene av håret.

Påføring. Davines Oi Oil kan påføres i fuktig eller tørt hår. Hvis den påføres i fuktig hår må håret pakkes inn i et håndkle, bare for å la alle ingrediensene absorberes raskere takket være varmen som produseres. Antall doseringer avhenger av hårets lengde. For å illustrere er tre pumper nok for midjelangt hår. Kort hår trenger bare én pumpe av produktet. Videre er produktet perfekt for å pleie tuppene – det er nok med bare en liten porsjon for å beskytte hårtuppene.

Innpakning. Davines Oi Oil kommer i en flaske på 135 ml. Pakken har en pumpedispenser som gjør påføringen enklere. Flasken er laget av transparent materiale, og derfor kan vi observere hvor mye vi har brukt av produktet. I tillegg er Davines OI Oil et svært effektivt produkt – vi kan dekke håret vårt med den i to år, selv hvis brukt jevnlig.

Duft og farge. Davines Oi Oil har en lysegul farge. Den har en delikat vaniljeduft.

Kommentarfeltet er stengt, men trackbacks og pingbacks er mulig.