Orofluido – Original Beauty Elixir

Orofluido

Orofluido – Original Beauty Elixir er beregnet på pleie av alle hårtyper. Takket være de naturlige stoffene kan den også ta vare på hodebunnen. Den motvirker de fleste vanlige hårproblemer som flisete tupper, flass eller skade fra langvarig soleksponering eller hyppige stylingprosedyrer.

Silikoner, som finnes i sammensetningen til Orofluido – Original Beauty Elixir, tillater at de aktive stoffene trenger raskere inn, og gir samtidig fuktighet til håret.

Egenskaper. Orofluido – Original Beauty Elixir har en lett konsistens, og tynger derfor ikke ned håret eller gjør det fett. I tillegg er håret silkeglatt og mykt å ta på. Produktet forhindrer at håret blir krusete, statisk og dehydrert. Det blir raskt absorbert, noe som er grunnen til at aktive stoffer kan ta vare på håret og hodebunnen mye bedre. Videre kan produktet være nyttig for styling med varm luft, uansett om prosedyren utføres hjemme eller hos frisøren. En av de viktigste egenskapene til produktet er at det kan beskytte håret fra UVA- og UVB-stråling, og tuppene mot å flise seg. Videre, når det påføres i fuktig hår, gjør oljen børsting lettere og motvirker floker.

Sammensetning. Orofluido – Original Beauty Elixir inneholder ingredienser som er vitale for helsen, som arganolje, papyrusolje og linfrøolje. Den første oljen gir næring i dybden og regenerering til skadet hår. Den har antioksygenerende virkning og beskytter mot virkningene til solstråling, lave temperaturer og andre skadelige ytre faktorer. Videre beskytter produktet også håret mot kunstige stoffer som finnes på innholdslisten til noen sjampoer, balsamer og hårmasker. Papyrusolje inneholder fettsyrer som gir fuktighet og beskyttelse mot frie radikaler. Når det gjelder linfrøolje glatter den ut, mykgjør og gir håret glans.

Påføring. Orofluido – Original Beauty Elixir kan påføres både i tørt og fuktig hår. Det er nok å fordele noen dråper av produktet som må gnis inn i håret. Selvsagt avhenger mengden dosering av lengden, tykkelsen og typen til håret. Produktet må ikke skylles ut, men kan være i håret.

Innpakning. Orofluido – Original Beauty Elixir kommer i en transparent glassflaske. Den er tilgjengelig i størrelser på 25 ml og 100 ml (den mindre versjonen dekker seks måneders behandling). Pakken har ingen applikator (verken pumpe eller dropper).

Duft og farge. Orofluido – Original Beauty Elixir har en varm, gul farge. Den har en behagelig vaniljeduft som dekker håret presist.

Kommentarfeltet er stengt, men trackbacks og pingbacks er mulig.