Dove Advanced Hair, Regenerate Nourishment Serum-In-Oil

Dove Advanced Hair Oil

Regenerate Nourishment Serum-In-Oil fra Dove Advanced Hair anbefales for alle typer hår og hodebunn. Sammensetningen inneholder flere oljer som tar vare på hårets tilstand.

Serum-In-Oil fra Dove Advanced Hair kan brukes som en finish på frisyren siden den er bra til å etterlate seg håret med en sunn glans.

Egenskaper. Regenerate Nourishment Serum-In-Oil av Dove Advanced Hair har rikelig pleiende og nærende virkning. For det første forbedrer produktet den generelle tilstanden til håret og gjenoppretter det vakre og sunne utseendet. For det andre gir produktet fuktighet, regenererer og styrker skadet hår. Samtidig beskyttes håret mot skadevirkningene til solstråling og andre faktorer fra de ytre omgivelsene. Produktet har lett konsistens som gjør at det ikke tynger ned håret eller får det til å klumpe seg sammen. I stedet skaper det et skjold rundt hvert eneste hårstrå. For det tredje gir Serum-In-Oil håret glatthet og mykhet. Inntrykket av tørt og grovt hår forsvinner etter bare første påføring – håret blir behagelig å ta på. Videre virker produktet mot statisk elektrisitet og krusethet, og motvirker dehydrering av hodebunn og hår. Hvis det påføres i fuktig hår gjør den det lettere å børste og reduserer tørketiden.

Sammensetning. Regenerate Nourishment Serum-In-Oil av Dove Advanced Hair inneholder noen naturlige ingredienser som macadamiaolje, kokosolje, søtmandelolje, solsikkefrøolje og granateplefrøolje. Blant ingrediensene finner vi også parafin (mineralolje).

Påføring. Regenerate Nourishment Serum-In-Oil av Dove Advanced Hair kan påføres i tørt hår (for å gi fuktighet og elastisitet) eller fuktig hår (for å beskytte håret mot varm luft fra hårføner og gjøre børsting lettere). Produktet kan også påføres som et tillegg til en hårmaske, en balsam eller et annet leave-in-produkt. Hvis produktet kommer inn i øynene må de skylles med vann med en gang.

Innpakning. Regenerate Nourishment Serum-In-Oil av Dove Advanced Hair kommer i en flaske på 100 ml. Pakken kommer med en pumpe som gjør påføringen lettere. Produktet er svært effektivt. Det dekker noen måneders behandling selv hvis det påføres på daglig basis.

Duft og farge. Regenerate Nourishment Serum-In-Oil av Dove Advanced Hair har intens, søt duft som varer i håret hele dagen. Produktet er transparent.

Kommentarfeltet er stengt, men trackbacks og pingbacks er mulig.