Castor Oil Hollywood Beauty

Castor-Oil-Hollywood-Beauty

Castor Oil Hollywood Beauty anbefales for å stimulere hårvekst. Den inneholder mange naturlige ingredienser som gjør at både hodebunn og hår blir sunne, sterke og vakre. Det er den eneste oljen i denne rangeringen som har fast konsistens.

Selvsagt er også påføringsmetoden annerledes.

Egenskaper. Castor Oil Hollywood Beauty aksellererer hårveksten. Innen en måned kan man merke at håret har blitt omtrent så mye som 5 cm lengre. Videre må produktet bare påføres i hodebunnen – det gjør ikke håret fett. Videre har produktet nærende, mykgjørende og utglattende virkning. Hårstråene blir mer behagelige å ta på, temmet og glansfulle hvis de behandles med Castor Oil Hollywood. Dessverre kan ikke oljen brukes til behandling av flisete tupper, og kan heller ikke brukes som et produkt som skjermer mot varme temperaturer fra hårstylingenheter. Av den grunn er det vanskelig å bruke produktet til hårstyling eller børsting.

Sammensetning. Castor Oil Hollywood Beauty består av lakserolje, jojobaolje, vitamin E, aloeekstrakt, mandelolje, saflorolje, lanolin og kakaosmør. Takket være ingrediensene tar produktet seg av hodebunnen i dybden. Igjen, som den eneste i rangeringen, inkluderer Castor Oil Hollywood Beauty en liten mengde minkefett – dyr fra sertifisert avl.

Påføring. Castor Oil Hollywood Beauty bør påføres hver dag i en noe fuktig eller tørr hodebunn. Etter en time må produktet skylles av ved hjelp av en silikonfri sjampo. Det viktige er at produktet ikke må påføres i håret, siden det kan skade håret betraktelig. Kommer produktet i øynene må det skylles ut umiddelbart. De eneste vanskelighetene med å fjerne oljen kan man møte når produktet påføres direkte i håret. Håret kan bli for fett og nedtynget. Det å varme opp produktet i håndflatene gjør påføringen lettere og gjør at det absorberes fortere.

Innpakning. Castor Oil Hollywood Beauty kommer i en hvit og grønn krukke. Størrelsen er på 213 gram. Produktet er ganske effektivt siden det dekker noen måneders behandling.

Duft og farge. Castor Oil Hollywood Beauty har hvit farge og ganske tung konsistens. Duften er behagelig og frisk.

Kommentarfeltet er stengt, men trackbacks og pingbacks er mulig.